Skip navigation

Syukur Alhamdulillah,kancane dewek ana sing dadi PNS taun iki,.,sing wingginane melu tes nang banjar,yea kui jenenge ibu Elvi Sukeksi I..sing urung pada lulus tes yea aja pada putus asa yah.,.sing sabar bae,mengko2 juga nek wis dadi mestine utawa dadi rejekine yea maring dewek.,.lan ojo lali donga ben cepet dadi kaya bu elvi,dadi PNS.,

prige kabare kakang2 warga dapoer?.,.insaAlloh situs iki arep mengudara maning,soale warga dapoer wis mulai pada edan maning heheheee.,.ngapura yah sing krasa nek pada edan.,.,.iki wis suie banget ora mengudara,eehhh ngerti2 warga dapoer bertambah,.,salah sijine kui pak security alias suatpam.,suatpam smansabara kui siki dadi 3 ( thelu ),dan langsung otomatis dadi warga dapoer.,n soepir sing nganti posisine alm mbah bur juga wis ana.,.dadi total tambahane kui 2 warga.,.lumayan kena go prentahan wkwkwkwkkk.,.

walaupun dan meskipun (ora nganggo lagi pula) madan madan telat tapi kayane ora ana alane nek diwartakaken ya sedulur-sedulur…
Dalam beberapa minggu terakhir warga dapoer mengalami berbagai hal yang bermacam-macam, beraneka ragam lan rupa-rupa. Dimulai ilange keperjakaan salah satu wargane, ‘kepulangan’ salah satu wargane nganti muncule ‘keponakan-keponakan’ baru dapoer.
Supriyadi, M. Dp. akhirnya melepas keperjakaannya untuk sadis eh gadis pujaannya pada hari kelalen, bulan kelalen sing pasti taun 2011 karo pas kondangan ndahar GRAMEH…mak nyuss pokoke lah, tanduk sisan.
Disusul berita yang cukup mengguncang warga dapoer pada khususnya dan warga SMA pada umumnya yaitu meninggalnya salah satu warga dapoer sing bisa diomongna jan mendadak pisan mulane ngageti. R. I. P. selamat jalan MBAH SUBUR semoga diterima segala amal ibadah dan diampuni sekala dosanya.

in memoriam Mbah Subur


Sing terahir kie berita gembira maning, 2 warga dapoer nembe bae oleh momongan anyar…sing durung bayen nganah gagean mangkat….bayine sing siji cewek (drng genah mirip sapane_anu anakpertama) sing siji lanang (wis genah mirip kakange). Sapa maning kie sing arep nusul….nusul Supri, nusul mbah Subur, utawa nusul Pak Cholid karo Pak Ripin?

wah jan judule medeni pisan…kie ora masalah pembunuhan utawane mutilasi tapi murni tentang penghianatan..pengkhianatan mbuh ndi sing bener wong bahasa indonesiane ora patia maen, hehe sorry luwih mudeng bahasa inggris inyone (ora kena gela)

Plot summary
ana sekumpulan wong penasaran arep njajal kemampuane wong ndapur (anu sering kecewa masalahe) akhire ditentukanlah hari tanggal dan jam acara kuwe mau.
akhire wong ndapoer “ngalah” gen ora bola bali ditantang baen sih…hahahah
kenapa bisa begitu? golet dewek jawabane…gen madan kaya serial misteri kaya kue lah…

Yang udah nglingkeri kalender 2011 tanggal Sabtu 5 Maret nya, mohon maaf banget nee, sehubungan dengan hari dan tanggal tersebut adalah HARI RAYA NYEPI maka kita berpartisipasi nggak ngelayap. Karena itu sekarang kita undur satu hari aja ya , kan pas Minggu, 6 Maret 2011. Oke terima Kasih. Yakin maaf banget lah yaw.


Priben kabare sedulur-sedulur? Hahahahaha apik-apik bae mbokan?! Lah kiye menoengsa dapoer nembe kober posting, mergane langka fitnah sing bisa dipropagandakan…hahahahaha…Guyon mbokan, lucu!!! hehehehe…

Kiye menurut gosip miring sekan sumber wong jero, komunitas dapoer arep nganakna touring meng Sidomukti, Ungaran. Rencana tanggal Setu, 5 Mei pas dina abang – Ahad-e kena nggo ‘tepar’ mbuang pegel+kesel sedina med. Maklum, 90% menoengsa dapoer wis sepuh, gampang masuk angin, pilek, mules, monjor, wis persis kaya kembung nang ngisor iki!

Huh…suwe ora nulis dadi bingung arep nulis apa geh. Ya wis, sing rumangsa menoengsa dapoer pada melu bae ya, syarate mung siji, berjiwa muda – berpikir dewasa – berbiji, eh beroda dua! Mayoh, gagean!

Jumat wingi 3 Sept 2010, Kupret SMS jare kaos kebangsaan dapoer wis dadi dan siap didum. Mandane wis dienteni banget kiye kaose, maklum kena dinggo mejeng pas badan mbokan ana PRT mudik sekan Jakarta sing mlirik! Ha..ha..ha.. Moehlam banget ya?! He..he..he..

Kaose (jare) warnane ireng, isu-ne nggo menyesuaikan karo kulitane wong dapoer sing kebanyakan sawo ke-mateng-an. Terus terang sing nulis kiye durung jiot kaose, durung kober jeh padahal sih wis kebelet banget. Dadine durung bisa komentar sekaligus promosi kualitas OEM seragam standar menoengsa dapoer.

Tapi aja pada kuatir ya? Nek wis pada weruh, trus pada kepingin duwe, monggo kunjungi distro ‘resmi’ komunitas dapoermoe sing jenenge “Pawon”, alamate Jalan Letjen Suprapto 93z Banjarnegara. Nek ra salah rega kaose 300rb, kuwe wis diskon 300%! Wong dapoer memang pro rakyat ben ndang melarat. Hua..ha..ha..ha..ha..ha..ha..hek..

UPDATE! Kiye gambar kaose, monggo dipleroki nek perlu dipentelengi.

Kiye undangan nggo menoengsa2 dapoer karo sapa bae sing peduli terhadap dunia perngenyekan, mageh diramekna maning dapoere smansabara!

Awal dapoermoe di-establish kuwe nggo sarana mendiskreditkan, menyudutkan, melecehkan, sekaligus mengenyek dengan sopan dan santun sesama warga dapoer berdasarkan true events (or true want-to-be) dalam interaksi sehari-hari dengan tujuan menjalin silaturahim sesama menoengsa dapoer, arep sing isih ngoseng nang dapoer sma, apa sing wis hijrah meng dapoer2 liane. Aja kuatir kang Ach**s, sing ngengsreng meng ndi ora ya oleh melu, malah aja ngasi telat khusus rika.

Moga-moga bae, dapoerer kaya pak Aris Dedi sing wis nang pedalaman Prov. Banten, kang Ripin Ipin nang Wonosobo, mas Abas Alay nang Klampok, pak Noman Aji nang Batur, pak Cholid nang Karangkobar, dll ora da klalen gole menumbuhkan+melestarikan budaya ngenyek demi keakraban. Kaya kuwe?

Weleh-weleh…judule sangar temen ya? (kuwe juga nek pada mudeng artine ya?!) he..he..he.. Iki maksude sebagai woro-woro alias pemberitahuan nek website dapoermoe, insyaAllah, bakal exist maning. Njaluk donga karo komen-komene ya, dadine gelem rame maning kaya jaman mbiyen pas isih pait (nek nggo satpame tah pait terus kayane ya).

Sebagai informasi tambahan, wong dapoer sing lagi madan ‘lincah’ kuwe kang *hl*s, kabare anu lagi madan kebelet………mbojo. He..he..he.. Sing paling bertanggung jawab terhadap perubahan perilakune pak *hl*s ya pak *m**n. Wong siji kiye sing wis ‘ngrombak’ pak *hl*s dadi madan ‘lincah’ mbanget. Masalah sejauh mana aksi ‘rombak-merombak’ itu telah dilakukan kedua insan manusia itu ya monggo dikonfirmasikan saja sama yang bersangkutan. Maklum lah, masalah pribadi yang bisa jadi sangat teramat sensitif buat keduanya (masalah perasaan gitu maksude).

Nek sing paling mambu rekso nang dapoer ya tetep Drs. Soeboer Mangkulaknat. Kabare kiye wong dadi tambah tambun mergane kurang ana sing giat ngerjani. Tukang Moeral sing paling rajin ngerjani mbah Boer wis dimutasi neng Wonosobo. Meski isih sering sowan nang dapoer, tapi kesempatan nggo mangan mbah ora memper kiye jauh berkurang, bahasa RSBI-ne kurang intensif. Gitu. Monggo dikomen bilih berkenan.

Ikuti

Kirimkan setiap pos baru ke Kotak Masuk Anda.